25 مهر 1403

• 1403/06/09
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت هفته دولت انجام شد، راه اندازی آزمایشگاه مرکزخدمات جامع سلامت روستایی شهدای خشت

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد از راه اندازی آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای خشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لامرد دکتر «علی علی پور» با اعلام این خبر گفت : به مناسبت هفته دولت و ارایه خدمات بهتر بهداشتی درمانی در حوزه روستایی آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهدای خشت با اعتباری بالغ بر 1میلیاردو دویست میلیون تومان به همت خیرین عرصه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به بهره برداری رسید.

او راه اندازی آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شهدای خشت  را یکی از پروژه های حوزه سلامت در هفته دولت عنوان کرد و افزود: این آزمایشگاه تمامی آزمایشات سطح یک روستایی را به جمعیت تحت پوشش خود ارائه می نماید.

این مراسم با حضور دکتر «سید موسی موسوی» نماینده شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی، مهندس «خضری» فرماندار،حجه الاسلام والمسلمین«صفری» امام جمعه بخش اشکنان،  و جمعی ازمسئولان شهرستان و خیرین عرصه سلامت برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها