25 مهر 1403

• 1403/06/09
آیین بهره برداری از واحد دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهشیخ

همزمان با هفته دولت و با حضور نماینده شهرستانهای لامرد و مهر درمجلس شورای اسلامی ،فرماندار ، بخشدار مرکزی، رییس شبکه بهداشت و درمان و مسوولان اجرایی شهرستان لامرد، دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهشیخ ، به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان لامرد، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان لامردگفت: دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دهشیخ یکی از پروژه های مورد نیاز در این مرکز محسوب می شود که با اعتباری بالغ بر هفتصدو پنجاه میلیون تومان با کمک نیک اندیشان عرصه سلامت و دانشگاه علوم پزشکی، به بهره برداری رسیده است.

مهندس« یعقوب رضایی»: این دندانپزشکی مجهز به یک یونیت دندانپزشکی است و خدماتی از جمله جرم گیری، پالپوتومی، فیشورسیلنت، کشیدن دندان شیری، فلورایدتراپی و انواع ترمیم های یک سطحی و دو سطحی را به جمعیت تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت دهشیخ، و روستاهای همجوار ارایه می دهد.

او افزایش خدمات دهی در روستاها را موجب سهولت در کار و کاهش مراجعات مردم به شهر، عنوان کرد.

در پایان مراسم از خیرین نیک اندیش حوزه سلامت تقدیر شد./

• گروه خبری :