15 آذر 1404

  • 1404/08/20
  • - تعداد بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان لامرد

برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی در شبکه بهداشت و درمان لامرد

به ‌منظور ارتقای سطح آگاهی و مهارت نیروهای حوزه سلامت، کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی و اصول پایش و نظارت بهداشتی با حضور کارشناسان بهداشت محیط، مراقبان سلامت، بهورزان و کارشناسان واحد سلامت مواد غذایی، در شبکه بهداشت و درمان لامرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و‌ درمان لامرد:در این دوره آموزشی، مباحث تخصصی شامل اصول نوین بهداشت مواد غذایی، استانداردهای بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نحوه ارزیابی مخاطرات، مدیریت صحیح مواد خام و پخته، پیشگیری از آلودگی‌های غذایی، و بررسی چک‌لیست‌های نظارتی به‌صورت کاربردی ارائه گردید. 

مهندس «ابراهیم زارع »، کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان لامرد  در این کارگاه ضمن قدردانی از تلاش‌های مستمر نیروهای حوزه بهداشت گفت: تضمین سلامت غذایی مردم، یکی از ارکان اصلی سلامت عمومی است و نقش کارشناسان و مراقبان سلامت در این مسیر کاملاً کلیدی و تعیین‌کننده است. آموزش‌های مداوم و به‌روزرسانی دانش حرفه‌ای، ما را در ارائه خدمات موثرتر و دقیق‌تر یاری می‌دهد.

او افزود:این کارگاه آموزشی با هدف استانداردسازی خدمات نظارتی، ارتقای مهارت‌های تخصصی، و بهبود کیفیت خدمات ارائه‌شده در شبکه بهداشت و‌ درمان لامرد برگزار شد

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 137752
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید